“AUTOSTRADA” SPRE NICĂIERI – 3 milioane de lei pentru drumul de acces de 2 kilometri la viitoarele platforme de deșeuri de la Satulung

0
2355

PROIECT DE ACOPERIRE A EȘECULUI DE LA SÂRBI. Drumul de acces de 2 kilometri care trebuie construit din drumul național DN 1C pe câmp, către plaformele de compostare a deșeurilor biodegradabile din comuna Satulung (pe un teren situat în spatele Pădurii Două Veverițe), va costa administrația județeană… 3 milioane de lei (exact: 2.999.998,20 lei, sumă care cuprinde TVA și care include proiectarea, obținerea autorizației și construirea efectivă), conform documentației tehnice elaborate de proiectantul Evalproteh SRL Baia Mare.

 

Tronsonul care asigură accesul la platforma de compostare trebuie finalizat în 3 luni. Consiliul Județean Maramureș a anunțat că vrea să amenajeze respectivele platforme pentru a reduce cantitatea de deșeuri pe care, în lipsa funcționării Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor, le transportă la depozite conforme din alte județe.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here