AUTOSTRADA NORDULUI – Astăzi intră în licitație elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru autostrada Suceava – Bistrița – Baia Mare – Petea

0
694

CONFIRMARE OFICIALĂ. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fostul CNADR) a obținut acordul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice și va ridica astăzi, 4 noiembrie 2019, pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) licitația pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (SF) a Autostrăzii Nordului, infrastructură rutieră care va parcurge ruta Suceava – Vatra Dornei – Bistrița – Baia Mare – Satu Mare – Vama Petea.

 

Informația a fost conformată și de ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc. Conform Masterplan-ului pe transporturi, Autostrada Nordului este prevăzută pentru realizare după anul 2020.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here