AU PROMOVAT – Progresul Șomcuta Mare a câștigat cu Șimleu Silvaniei și a promovat în Liga a III-a

0
668

LIGA A III-A. Campioana județeană a Maramureșului, CS Progresul Șomcuta Mare, a câștigat astăzi, cu 2-0 (0-0), pe teren neutru (Stadionul Olimpia din Satu Mare) meciul de baraj cu campioana județeană a Sălajului, CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, și a promovat în Liga a III-a, acolo unde va fi colegă cu o altă echipă maramureșeană, Minaur Baia Mare, care tocmai a ratat promovarea în Liga a II-a, fiind învinsă de echipa din comuna Recea.

 

Pe o vreme caniculară (au fost 32 de grade Celsius la ora meciului, 17.30) și cu primarul din Șimleu Silvaniei, Septimiu Țurcaș, în postură de spectator, maramureșenii s-au impus prin golurile marcate în repriza a doua de Bogdan Hauși (min. 65, lovitură de cap la colțul lung) și Tudor Balmoș (min. 74, după o acțiune a aceluiași Hauși).

 

Antrenorul Mircea Dan (Progresul Șomcuta Mare) a început meciul în următorul 11: Lovasz – Balmoș, Ignat, Lazăr, Bușica, Raduneata, Illes, Revesz, Hauși, Vlad Pop, Gherghel.

 

Sportul Șimleu (antrenor George Zima) a început partida cu: Cosma – Răzvan Pop, Oltean, Leitan, Crișan, Vlad Pop, George Pop, Neaga, Contraș, Chiș, Ardelean.

 

Andrei TUDORAN

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here