AU PIERDUT – Sighetenii se întorc din județul Cluj cu o înfrângere la limită, după un gol primit în prelungirile partidei

1
324

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 22 aprilie 2023, pe terenul Bazei Sportive Unirea din Jucu (jud. Cluj), în meci contând pentru etapa a 4-a a play-out-ului Seriei a 10-a a Ligii a III-a la fotbal, Minerul 1947 Ocna Dej a câștigat, cu 1-0 (0-0), cu CSM Sighetu Marmației. Partida, arbitrată la centru de Silviu Iftode din Fălticeni, a opus echipele clasate înaintea acestei etape pe locurile 2 (Ocna Dej) și 3 (Sighetu Marmației).

 

Un meci fără nicio miză, ambele echipe vor rămâne în Liga a III-a. În precedenta întâlnire directă, din returul sezonului regular (în 11 martie 2023), la Sighetu Marmației, elevii lui Adrian Iencsi s-au impus cu 4-2 (3-1). În ultimul meci direct jucat la Jucu, în turul sezonului regular (în octombrie 2022), cele două echipe au încheiat la egalitate 1-1 (1-1).

 

La fel a fost și acum, un meci echilibrat, încheiat însă cu victoria gazdelor, care s-au impus la limită, unicul gol al meciului fiind marcat în prelungirile reprizei secunde (min. 90+1) de fostul golgheter a celor de la Sticla Arieșul Turda, Florin Dan, transferat la Minerul Ocna Dej în vara anului trecut, după ce Sticla Arieșul a retrogradat în Liga a IV-a.

 

În play-out-ul Seriei a 10-a s-au înregistrat în această etapă următoarele rezultate:

• CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei – CSM Victoria Carei: 1-2 (0-2);

• SCM Zalău – FC CFR 1907 Cluj SA 2: 2-0 (1-0);

• CS Minerul 1947 Ocna Dej – CSM Sighetu Marmaţiei: 1-0 (0-0).

 

În urma înfrângerii, sighetenii rămân pe locul 3 din cele 6 participante în play-out, cu 24 de puncte. În etapa următoare, a 5-a, programată în 29 aprilie de la ora 17.00, CSM Sighetu Marmației joacă pe teren propriu cu CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei, echipă 100% retrogradată, ultima din clasament, cu doar 11 puncte (consolată cu acest gând, de altfel – a pierdut toate cele 4 meciuri din play-out).

 

* Foto: @CS Minerul 1947 Ocna Dej

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Iarasi a fost weekendul neagru pentru maramureseni. Am pierdut la tot, la rugby, la liga 2, la liga 3. De la anul nu mai avem fotbal decat de liga 3. In afara de baieti la handbal suntem ciuca batailor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here