AU PIERDUT – Minaur Baia Mare a pierdut clar, la Craiova, în meciul de debut în ediția 2022-2023 a Ligii Naționale

0
195

ÎNFRÂNGERE LA DEBUT. Sâmbătă, 27 august 2022, în Sala Polivalentă din Craiova, în meci contând pentru etapa 1 a Ligii Naționale de handbal feminin, SCM Craiova a învins, cu 31-24 (16-15), pe Minaur Baia Mare. Partida a fost pierdută de băimărence în a doua jumătate a ultimei reprize, când, de la 22-22, în ultimul sfert Minaur a reușit să înscrie doar 2 goluri.

 

Pornită din postura de favorită după ce în ultimul meci, disputat tot la Craiova, în aprilie 2022 băimărencele au câștigat cu 24-19, Minaur a pierdut un meci încrâncenat însă în care s-au dovedit fără soluții în fața veteranei sârboiace Katarina Krpež Šlezak (34 de ani), extrema dreaptă revenită în competițiile sportive după ce în 2020 a devenit mamă. Cea mai bună marcatoare a Campionatului European din 2018, Krpež Šlezak (1,68 m înălțime) a marcat 16 goluri (!) în poarta Minaurului.

 

O înfrângere la 7 goluri, cu doar 2 goluri înscrise în ultimul sfert. Celor care încearcă să găsească argumente prin debutul în competiție și prin relațiile de joc încă neformate (logic), un contrargument: și craiovencele au jucat cu multe jucătoare transferate în pauza competițională, ca și băimărencele. De la Minaur cele mai bune marcatoare au fost Tănăsie, Cazanga și Cavlovic. De la învingătoare s-au remarcat Krpez (16 goluri), Rodrigues (6 goluri) și Bak (5 goluri).

 

* Foto: @SCM Craiova

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here