AU PIERDUT LA PENULTIMA ECHIPĂ – Minaur Baia Mare a pierdut la Mioveni și a căzut în a doua jumătate a clasamentului Ligii Naționale

0
319

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL FEMININ. Luni, 10 octombrie 2022, în Sala Sporturilor din Mioveni (jud. Argeș), în meci contând pentru etapa a 6-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Dacia Mioveni 2012 a învins, cu 29-24 (11-9), CS Minaur Baia Mare. Rezultatul este o surpriză neplăcută pentru handbalul băimărean, înaintea partidei Mioveni ocupând peultimul loc din clasament (13), cu 0 puncte (5 înfrângeri în 5 meciuri), iar Baia Mare, locul 5.

 

Partida a stat sub semnul echilibrului până în min. 36 (14-14), când gazdele au reușit să se distanțeze cu o serie de 3 goluri consecutive (marcate în doar 2 minute de Krsnik, Nițu și Nicolae – min 38., 17-14), avantaj care a crescut la 4 goluri (min. 43, 20-16) și apoi la 5 goluri (min. 57, 27-22). Meci foarte slab făcut de Minaur, care ar fi trebuit să câștige acest meci, partida dând echipei din Mioveni posibilitatea obținerii primei sale victorii din această ediție a campionatului.

 

Pentru Minaur au marcat Magda Cazanga (6 goluri), Andreea Popa și Luciana Popescu (câte 5 goluri), Ana Maria Tănasie (4 goluri), Amalia Terciu și Itana Cavlovic (câte 2 goluri). De la gazde s-au remarcat Claudia Constantinescu (8 goluri), Gianina Niţu (5 goluri) și portarul Mădălina Ion (12 parade salvatoare și un 7 metri apărat).

 

În urma înfrângerii, Minaur ocupă locul 8, coborând în a doua parte a clasamentului cu doar 9 puncte după 6 etape (3 victorii, 3 înfrângeri) și golaveraj negativ. În etapa următoare, a 7-a, Minaur joacă la Baia Mare, miercuri, 19 octombrie, de la ora 17.00, cu vicecampioana națională en-titre CSM București.

 

* Foto: @CS Dacia Mioveni 2012

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here