AU PIERDUT – Campioana en-titre Știința, învinsă categoric la Baia Mare de SCM Timișoara, în debutul noii ediții a Diviziei Naționale

0
204

RUGBY – DIVIZIA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 30 aprilie 2022, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 2-a a Diviziei Naționale de Rugby, campioana en-titre CSM Știința Baia Mare a debutat în noua ediția a campionatului cu o înfrângere în fața propriilor suporteri, cu 13-31 (8-14), în partida cu SCM Timișoara.

 

Antrenorul Eugen Apjok a început meciul arbitrat de Cristian Șerban (București), Mihai Văcaru (Iași) și Emanuel Gorodea (Iași) cu următorul 15: Popoaia, Mahlo, Taliauli, Fakaosilea, Apostol, Mureșan, Țiglă, Scott, Cojocaru (cpt.), Dugladze, Dardulidze, Iancu, Roșu, Kalmakhelidze, Immelman.

 

Un meci în care băimărenii au dominat teritorial, dar au depășit o singură dată defensiva foarte bună a deținătorilor Cupei României și au pierdut categoric disputele de la margine, timișorenii reușind să se impună categoric, având o mai bună lucidate în momentele-cheie ale jocului. Mijlocașul la grămadă timișorean Gabriel Vasile Rupanu (24 de ani) a fost desemnat Jucătorul meciului. Eseul lui Bucur (Știința Baia Mare) din finalul partidei a mai redus o (mică) parte din dezamăgire, însă acesta este doar debutul noii ediții.

 

* Foto: @FRR

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here