AU PIERDUT ACASĂ – Meci rușinos făcut de Minaur, învinsă la Baia Mare de echipa comunei timișene Dumbrăvița, după o repriză dezastruoasă

0
713

FOTBAL – LIGA A II-A. Sâmbătă, 17 septembrie 2022, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 7-a a Ligii a II-a fotbal masculin, CS Minaur Baia Mare a pierdut, cu 3-4 (1-4), partida cu CSC Dumbrăvița. Meciul, condus la centru de arbitrul Vladimir Andrei Nagy din Măhăceni (jud. Alba), a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 13 (Minaur) și 17 (Dumbrăvița).

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început meciul cu următorul 11: Costache – Alexe, Simion, Mondragon (cpt.), Stoian – Gneba, Donca, Stănescu, Rotar – Mărieș, Chitaș. Minaur a început cu o primă repriză catastrofală, reușind contraperformanța de a fi condusă pe teren propriu, după doar 20 de minute, cu 0-3. Oaspeții, o echipă modestă din comuna-dormitor a Timișoarei, clasată pe loc retrogradabil și venită la Baia Mare după 3 înfrângeri consecutive, au deschis scorul încă din min. 9, după ce Toma Bodri a traversat o jumătate de teren driblând patru jucători băimăreni și lobându-l pe nefericitul (astăzi) Costache.

 

Doar 4 minute mai târziu, gluma se-ngroașă și Dragan Paulevici îl depășește în săritură pe Stoian și înscrie cu capul de la circa 7 metri central: 2-0. În min. 20, Pascalău întregește rușinea: îi ia fața lui Gneba și marchează cu capul la colțul scurt din centrarea lui Toma. În min. 30, tot Bodri marchează, însă în propria poartă, din alunecare, și băimărenii încep să spere la remontada.

 

Însă spre finalul reprizei, căpitanul timișenilor, Costel Zurbagiu, e găsit cu o pasă în careu de Paulevici, singur cu Costache (o apărare șvaițer a avut Minaur astăzi), și marchează ca la antrenament, de la marginea careului mic. E 1-4 și se termină repriza.

 

Repriza a doua începe mai bine pentru băimăreni, Viorel Chinde reușind să înscrie din 5 metri, în urma unei centrări a lui Donca, pe care doar hazardul a purtat-o spre el. După primele 15 minute, totuși Minaur reușește să se apropie la doar un gol de modeștii oaspeți, Sergiu Ciocan transformând cu siguranță un penalty acordat în urma unui fault clar comis de Bodri. Însă timpul trece, oaspeții sunt clar peste Minaur, care-și desăvârșește neputința în primul minut de prelungire, când Lazăr îl rupe pe Ghinescu scăpat pe contraatac și este eliminat.

 

După alte 3 minute, oaspeții sunt din nou pe cale să înscrie, după ce Tănase se distrează cu apărarea băimărenilor și îl deschide pe Curea în mijlocul careului, însă acesta se sperie de oportunitatea de a marca al cincilea gol pentru Dumbrăvița și trage pe lângă poartă. În sfârșit, se fluieră finalul, punând capăt unui meci rușinos, dezamăgitor.

 

Minaur Baia Mare – CSC Dumbrăvița: 3-4 (1-4), au marcat Toma Bodri (min. 30 – aut.) / Toma Bodri (min. 9), Dragan Paulevici (min. 13), Patrick Pascalău (min. 20), Costel Zurbagiu (min. 39).

 

În etapa următoare, a 8-a, Minaur Baia Mare joacă în deplasare, în 1 octombrie, la Politehnica Iași (locul 2 înaintea acestei etape).

 

Andrei TUODRAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here