AU CÂȘTIGAT – Minaur se impune fără emoții la Timișoara și rămâne pe locul 3 în Liga Națională

0
114

HANDBAL – LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 29 octombrie 2022, în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, în meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii Naționale de handbal masculin, SCM Politehnica Timișoara a pierdut, cu 25-30 (11-17), partida cu CS Minaur Baia Mare. Meciul, care a opus echipele de pe locurile 11 (Timișoara) și 3 (Baia Mare), a pornit cu oaspeții în postură de favoriți, statut respectat de vicecampioana en-titre.

 

Meciul a fost dominat de elevii lui Alexandru Sabou (care a rulat întreg lotul înscris pe foaia de joc), fiind câștigat fără nicio emoție. O remarcă suplimentară pentru evoluția portarului Buzogany Barna, cu 7 parade salvatoare.

 

Pentru Minaur au marcat Căbuț (6 goluri), Vujovic (5 goluri), Bera (4 goluri), Mănescu, Kotrc și Nagy (câte 3 goluri), Mollino da Silva și Kozakevych (câte 2 goluri), Ratkovic și Vujic (câte 1 gol). De la timișoreni s-au remarcat Marjanovic (6 goluri), Sadoveac (5 goluri) și Fenici 4 (goluri). În urma acestui meci, Minaur rămâne pe locul 3 și etapa următoare va juca, în 4 noiembrie, la Baia Mare, cu CSM Odorheiu Secuiesc, echipă clasată pe ultimul loc cu 0 puncte. N-ar trebui să fie nicio problemă…

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here