AU CÂȘTIGAT – Minaur câștigă primul meci în Liga a II-a, în deplasare, la București și urcă în clasament pe locul 11

0
380

OBIECTIV ÎNDEPLINIT. Sâmbătă, 27 august, pe Stadionul Metaloglobus din București, în meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii a II-a, FC Metaloglobus Bucureşti (loc 19) a pierdut, cu 0-1 (0-1), cu CS Minaur Baia Mare (loc 17). În urma victoriei, băimărenii au acumulat 5 puncte după primele 4 etape și au urcat în clasament pe locul 11 (înaintea disputării partidei de luni, dintre CSC Dumbrăvița și CSA Steaua).

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida, arbitrată la centru de Andrei Moroiță din Ploieşti, cu următorul 11: Băilă – Lazăr, Mondragon, Simion, Alexe, Neacșu, Gneba, Donca, Rotar, Chinde, Stanciu (cpt.).

 

Un meci tactic, dominat teritorial (și steril) de gazde, dar în care s-au impus oaspeții, băimărenii reușind să înscrie golul (unicul al meciului) care le-a adus victoria în min. 37, la singura fază importantă pe care au avut-o. Marcator, golgheterul echipei, Viorel Chinde, scăpat singur cu portarul Gavrilaș, pe care l-a învins printr-un șut sigur, la colțul lung.

 

Echipa antrenată de Emil Săndoi a încercat să egaleze, însă Minaur s-a apărat bine și a reușit să-și îndeplinească obiectivul: prima victorie în Liga a II-a. În etapa a 5-a, în 3 septembrie (ora 11.00), Minaur joacă la Baia Mare cu CSM Slatina, echipă care în primele 4 partide a acumulat tot 5 puncte (ca și Minaur), cu o victorie și două egaluri – în etapa aceasta a remizat acasă cu Unirea Slobozia.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here