AU CÂȘTIGAT – Minaur Baia Mare a învins dramatic la Mioveni, prin golul lui Lavko, și rămâne pe locul 6 în Liga națională

0
285

HANDBAL – LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 12 martie 2022, în Sala Sporturilor din Mioveni (jud. Argeș), în meci contând pentru etapa a 17-a a Ligii naționale de handbal feminin, CS Dacia Mioveni 2012 a pierdut, cu 23-24 (13-17), cu Minaur Baia Mare.

 

Meciul, arbitrat de cuplul de arbitri Alexandru Constantin (București) & Gal Laszlo (Harghita), a opus echipele de pe locul 12 (Dacia Mioveni) vs. locul 6 (Minaur Baia Mare). În meciul tur, la Baia Mare, a câștigat Minaur, cu 30-23 (de altfel, în ultimele 5 meciuri directe, băimărencele s-au impus de 4 ori, un meci terminându-se la egalitate – 28-28, la Baia Mare, în ianuarie 2018).

 

În pofida diferenței puse de Minaur pe tabela de marcaj, gazdele reușesc egalarea în ultimele 5 minute, 22-22, iar în ultimul minut se intră cu scorul 23-23 (au înscris Cioca, pentru Minaur, și Boian, pentru Dacia). Cu 50 de secunde înaintea finalului, Lavko pătrunde pe lângă zidul gazdelor și înscrie golul care avea să fie ultimul al meciului și cel al victoriei.

 

Pentru Minaur au înscris Lavko (5 goluri), Petruș (4 goluri), Zych, Tănasie și Fujita (câte 3 goluri), Severin și Cioca (câte 2 goluri), Burlachenko și Polocoșer (câte 1 gol). De la oaspete s-au remarcat Georgescu (11 goluri), Boian (4 goluri) și Cârjan (3 goluri). În urma victoriei, Minaur rămâne pe locul 6 în Liga națională și miercuri, 16 martie, în etapa a 18-a, joacă la Baia Mare cu HC Zalău (locul 8).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here