AU CÂȘTIGAT – Explorări Baia Mare s-a impus categoric, în minim de seturi, la Cluj-Napoca

0
188

VOLEI MASCULIN – LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 22 octombrie 2022, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, în meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii Naționale (Divizia A1) de volei masculin, U. Cluj a pierdut, cu 0-3 (16-25, 12-25, 21-25), partida cu Explorări Baia Mare. Înaintea etapei cele două formații ocupau locurile 11 (U. Cluj), respectiv 5 (Explorări).

 

A fost meciul de debut pe teren propriu din acest sezon al elevilor antrenorului Milan Bratić, care veneau după o înfrângere dureroasă, etapa trecută, la nou-promovata CSM Suceava (2-3). Echipa antrenată de Marius Botea și Sorin Pop, cu Aldea Tarța și Catrina eficienți la blocaj (procedeu descurajant pentru adversari) și Cheagă cel mai bun trăgător al partidei (alături de clujeanul Neag), s-a impus în minim de seturi, într-un meci fără istoric care a durat doar 63 de minute și care s-a încheiat cu asul lui Tarța.

 

Pentru Explorări Baia Mare au punctat: Tarța (9 puncte), Cheagă și Aldea (câte 8 puncte), Dragomir și Catrina (câte 6 puncte), Silvășan Pașca și Hepburn (câte 3 puncte). De la oaspeți s-au remarcat Neag (8 puncte) și Dăineanu (6 puncte).

 

În etapa următoare, a 4-a, Explorări Baia Mare joacă pe teren propriu, în 29 octombrie, cu campioana en-titre Arcada Galați.

 

* Foto: @U Cluj-Napoca

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here