AU CÂȘTIGAT – Explorări Baia Mare a învins Știința, la București, și rămâne în Capitală: joacă peste două zile cu revelația Ligii, Olimpia Titanii

0
197

VOLEI – LIGA NAȚIONALĂ. Miercuri, 23 martie, la București, în etapa a II-a a play-off-ului Grupei valorice 5-8, CSU Știința București (locul 8) a pierdut, cu 0-3 (22-25, 22-25, 20-25), meciul cu Știința Explorări Baia Mare (locul 7).

 

Partida, arbitrată de cuplul George Grădinaru (Galați – principal) și Mihai Coman (București – secundar), finalizată în minim de seturi (72 de minute), a fost la discreția băimărenilor, care și-au și menajat forțele pentru următorul meci, programat peste doar două zile.

 

Pentru Explorări au punctat Tarța (18 puncte), Aldea (10 puncte), Silvășan-Pașca (9 puncte), Dragomir (8 puncte), Klochko (5 puncte), Taboada (3 puncte), Cheagă (2 puncte). De la bucureșteni s-au remarcat Druță, Năstase și Olteanu (câte 10 puncte fiecare). În celălalt meci al grupei 5-8, Olimpia Titanii București – SCM Zalău: 3-0 (25-17, 25-18, 27-25).

 

Vineri, 25 martie, de la ora 14.30, tot la București, Explorări joacă împotriva Olimpiei Titanii București (meci arbitrat de Benone Vișan – principal și Eduard Popescu – secundar), echipa revelație a acestei ediții (în sezonul regulat, Olimpia Titanii a câștigat cu 3-1 acasă și cu 3-2 la Baia Mare). Inițial, această partidă era programată la Baia Mare, însă cluburile au convenit să joace turul la București și returul la Baia Mare.

 

Clasamentul grupei
LOC ECHIPA PUNCTAJ
5. Olimpia Titanii București 45 pct
6. SCM Zalău 37 pct
7. Știința Explorări Baia Mare 33 pct
8. CSU Știința București 24 pct

 

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here