AU CÂȘTIGAT – Explorări a învins la Baia Mare Știința București și va termina Liga națională pe locul 7

0
176

VOLEI – LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 16 aprilie 2022, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 4-a (penultima) a Fazei a II-a a Ligii naționale de volei masculin – Grupa 5-8, CS Știința Explorări Baia Mare a câștigat, cu 3-0 (25-18, 25-17, 25-13), partida cu CSU Știința București, echipă pe care a învins-o în această fază a competiției și la București, cu 3-0, în 23 martie.

 

În această grupă pozițiile în clasamentul final sunt certe, în baza diferenețele de puncte dintre cele 4 echipe participante, fiind imposibil să se mai schimbe ceva față de clasările din acest moment, Explorări Baia Mare urmând să ocupe locul 7, pe care este și în acest moment, iar Știința București locul 8.

 

Meciul, unul scurt (62 de minute de joc efectiv), a fost la discreția gazdelor și s-a încheiat cu trei ași ai lui Aldea. Pentru băimăreni au punctat: Aldea, Cheagă și Dragomir (câte 9 puncte), Moreira (8 puncte), Tarța (5 puncte), Taboada și Klochko (câte 2 puncte). De la oaspeți s-au remarcat Aciobăniței, Druță și Năstase (câte 7 puncte), Kowalewski și Breban (câte 5 puncte).

 

Explorări va juca ultimul meci al Grupei 5-8 tot la Baia Mare, în 18 aprilie, de la ora 17.00, cu liderul grupei, CS Olimpia Titanii (locul 5).

 

* Foto generică: @Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here