AU CÂȘTIGAT – CSM Sighetu Marmației, prima victorie în actuala ediție a Ligii a III-a, cu Gloria Bistrița: rămâne pe locul 8 în Serie

0
580

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 17 septembrie 2022, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii a III-a Seria a 10-a fotbal, CSM Sighetu Marmaţiei a câștigat, cu 2-1 (1-1), partida cu CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud. Un meci care a opus echipele clasate pe locurile 8 (Sighetu Marmației) și 2 (Bistrița-Năsăud), condus la centru de arbitrul Narcis Bodocan din Cluj-Napoca.

 

Antrenorul Adrian Iencsi a început partida cu următorul 11: Cebotari – Ofrim, Dunca, Gherman, Catrina – Andreas, Novoselenszki, Thiam (cpt.) – Pop, Gondiu, Tutuța.

 

Echipa lui Falub a deschis repede scorul, în min. 7 prin atacantul ghanez Carl Davordzie (importat de echipa a doua a CFR Cluj în vara acestui an de la echipa italiană ASD Virtus Camposanto și împrumutat la bistrițeni), dar sighetenii nu au renunțat la luptă și au reușit egalarea spre finalul reprizei, în min. 43, prin Cătălin Tutuța, care a transformat impecabil un penalty. Cu 1-1 s-a intrat la vestiare.

 

În repriza a doua, gazdele preiau conducerea în min. 58 prin tânărul atacant moldovean Gheorghe (Gigi) Gondiu (20 de ani), împrumutat în vara acestui an de la echipa de tineret a CFR Cluj (a debutat pentru campioana națională în Liga I în 2021), gol care avea să fie cel al primei victorii în actuala ediție a Ligii a III-a a sighetenilor.

 

CSM Sighetu Marmației – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud: 2-1 (1-1), au marcat Cătălin Tutuța (min. 43, 11 metri), Gheorghe Gondiu (min. 58) / Carl Davordzie (min. 7). În pofida victoriei, CSM Sighetu Marmației rămâne pe locul 8 în Seria a 10-a (în urma victoriei suprinzătoare a Minerului Ocna Dej la SCM Zalău, 1-3), cu 4 puncte, iar etapa următoare, în 24 septembrie 2022, de la ora 17.00, joacă în deplasare la CSM Victoria Carei.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here