ATELIERE PRACTICE – Muzeul Viu pentru copii, la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie

0
143

PROGRAM EDUCAȚIONAL. În perioada 1 octombrie – 29 noiembrie 2019, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie (MJIA) Maramureş continuă programul de educaţie muzeală adresat preşcolarilor şi şcolarilor din clasele I-IV. Temele propuse pentru primul semestru școlar, sunt: Povestea ceasului – atelier: „Ceas de luat acasă”; Joc și jucării – atelier: „Păpușa mea unicat”; Istoria bicicletei – atelier: „Călătorie în timp… cu bicicleta”; Bresle și meserii – atelier: „Ucenicul croitor”.

 

De asemenea, în perioada 2-20 decembrie se vor desfășura activități tematice adecvate perioadei sărbătorilor de iarnă (Sfântul Nicolae și Craciun). Lecțiile se vor desfășura la sediul MJIA în spațiul destinat educației muzeale. Zilele de desfășurare al programului vor fi de marți până joi, între orele 9-11 și 12-14. Timpul de desfășurare al programului este de aproximativ 100 minute, în care sunt cuprinse atât partea teoretică cât și atelierul.

 

Taxa pentru participarea la fiecare temă susţinută în cadrul programului de educaţie muzeală este de 3 lei/persoană. Programările trebuie anunţate cu cel puţin două săptămâni înainte de desfăşurarea activităţii și se efectuează în funcţie de locurile disponibile.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here