ATÂT SE POATE – ACS Fotbal Feminin Baia Mare a pierdut, din nou, pe teren propriu și au căzut pe ultimul loc în Liga Națională

0
258

FOTBAL – LIGA NAȚIONALĂ. Duminică, 25 septembrie 2022, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii Naționale fotbal feminin, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a pierdut, cu 1-2 (1-0), partida cu AFC Fair Play Joc Cinstit.

 

Meciul, un derby al echipelor cu denumiri “inspirate”, disputat între echipele clasate pe locul 11 (băimărencele) și 7  (bucureștencele), a fost arbitrat de o brigadă condusă de Florin Ovidiu Mazilu din Satu Mare și ar fi trebuit să însemne prima victorie din această ediție de campionat a gazdelor. Dar n-a fost să fie, deși ACS Fotbal Feminin Baia Mare a condus cu 1-0 la pauză, oaspetele reușind să întoarcă soarta partidei în repriza a doua când au marcat de două ori și să-și treacă astfel în palmares cea de-a doua victorie în Liga Națională.

 

În urma acestei înfrângeri, băimărencele, cu cea mai slabă apărare din campionat (au 31 de goluri primite în 4 meciuri, adică o medie de aproape 8 goluri primite/meci) au căzut pe ultimul loc și etapa următoare, a 5-a, vor juca în deplasare, în 16 octombrie, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă clasată pe locul 3 în Liga Națională.

 

* Foto generică: @ ACS Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUODRANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here