ASTĂZI – Ludovic Orban vine în Sighetu Marmației și Baia Mare pentru lansarea candidaturilor la funcția de primar a lui Daniela Onița Ivașcu și Mircea Cirț

0
1144
Mircea Cirț, Ludovic Orban, Daniela Onița-Ivașcu

CAMPANIE ELECTORALĂ. Astăzi, prim-ministrul Ludovic Orban vine în Maramureș, din postură de președinte de partid. Liderul PNL și-a anunțat participarea la evenimentele de lansare oficială a candidaturilor pentru funcțiile de primar în cele două municipii din Maramureș a lui Daniela Onița Ivașcu (Sighetu Marmației) și a lui Mircea Cirț (Baia Mare).

 

Liderul PNL va participa la evenimentul din Sighetu Marmației al lansării candidaturii Danielei Onița Ivașcu pentru funcția de primar de la ora 13.00, în Parcul Central. După evenimentul de la Sighetu Marmației, Ludovic Orban vine în Baia Mare, pentru a participa la lansarea candidaturii lui Mircea Cirț la funcția de primar al municipiului Baia Mare – evenimentul are loc de la ora 18.00, în Piața Libertății.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here