AȘA SE FACE – Nașul-primar Cătălin Cherecheș i-a oferit firmei finului Marcel Zoicaș, fără licitație, încă un contract de 770.000 lei, plătit din banii orașului

1
2162
Marcel Zoicaș și Cătălin Cherecheș - Finul și Nașul puși pe „reabilitat” orașul

FAPTĂ. Primăria Baia Mare, controlată de edilul-naș Cătălin Cherecheș, va plăti 772.310 lei (sumă care include TVA și care este echivalentă cu 156.287 euro), pentru proiectarea și execuția “reabilitării și prevenirii calamităților pe strada Imașului” (localizată de-a lungul Barajului Firiza, stradă de acces către Restaurantul Brener Social Club, Adventure Lake Resort și alte afaceri controlate de prietenul primarului, Tudor Țiboc – ex-Quickmobile). Contractul a fost atribuit fără licitație firmei Construrom SA, controlată de finul primarului, Marcel Zoicaș.

 

Contractarea s-a făcut prin încredințare (cumpărare) directă, prin deja patentata strategie Blitzkrieg, caracteristică abonaților publici. Respectiv, afacerea de tip win-win a fost încheiată în doar… 20 de minute.

 

Primăria Baia Mare a postat anunțul de cumpărare directă a serviciului la ora 15.17, firma finului a ofertat la ora 15.24, iar Primăria a închis ofertarea la 15.37. Blitzkrieg clasic. De acum încolo calamitățile vor fi excluse (cel puțin pe strada Imașului). Fapta a fost săvârșită ieri (miercuri, 12 octombrie 2022). Noapte bună!

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here