AREST PREVENTIV – Criminalul din Săliștea de Sus rămâne în arest până în 14 aprilie

0
165

JUSTIȚIE. Criminalul în vârstă de 43 de ani din Săliștea de Sus, care a ucis o femeie în după-amiaza zilei de 14 februarie, va rămâne în arest până în 14 februarie, au decis azi magistrații Tribunalului Maramureş, care au dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, în perioada 16 martie – 14 aprilie 2018.

 

Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpatului M.V., în vârstă de 43 de ani, fără antecedente penale, fără ocupaţie, domiciliat în Săliştea de Sus, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în 14 februarie 2018, în jurul orei 15, în timp ce se afla în zona locuinţei victimei din Săliştea de Sus, pe fondul unui conflict spontan cu aceasta, i-a suprimat viaţa, aplicându-i, cu o bâtă, o lovitură în zona capului, în regiunea parietală, a informat judecător Ileana Daniela Waltner, conducător al Biroului de informare şi relaţii publice al Tribunalului Maramureș. Hotărârea poate fi contestată în termen de 48 de ore.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here