APROBAT – Judecător de la Tribunalul Maramureș transferat la Curtea de Apel Cluj

0
4201
sdr

DECIZIE MAGISTRAȚI. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat transferul la Curtea de Apel Cluj a judecătoarei Mirela Roxana Petrariu, fosta președintă (cu delegare, în perioada ianuarie 2022-ianuarie 2023) a Secției a II-a civilă – de contencios administraiv și fiscal a Tribunalului Maramureș. Transferul intră în vigoare de sâmbătă, 1 aprilie 2023, dar judecătoarea Tribunalului Maramureș figurează deja în componența Secției I Civilă a Curții de Apel Cluj.

 

Începând din 21 ianuarie 2023, președinta Secției a II-a civilă – de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Maramureș a fost delegată judecătoarea Ioana Boloș (50 de ani, originară din comuna maramureșeană Bogdan Vodă), fostă procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş (până în 2010). Atât judecătoarea Petrariu, cât și judecătoarea Boloș au grad profesional de curte de apel.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here