APROAPE RETROGRADATĂ – Progresul pierde la Șomcuta Mare cu SCM Zalău, într-un meci nebun, cu 4 goluri marcate în ultimele 20 de minute

0
223

PLAY-OUT – LIGA A III-A. Sâmbătă, 30 aprilie 2022, la Baza Sportivă Progresul din Șomcuta Mare, în meci contând pentru etapa a 5-a a play-out-ului Seriei a 10-a a Ligii a III-a, CS Progresul Șomcuta Mare a pierdut, cu 1-3 (0-0), partida SCM Zalău, fiind aproape sigur retrogradată în Liga a IV-a, cu 5 etape înainte de final având 10 puncte mai puțin decât echipa de pe ultimul loc de menținere în Liga a III-a.

 

Meciul, arbitrat la centru de Alexandru Dan Gornic din Arad, a fost unul controlat în totalitate de oaspeți, liderii play-out-ului Seriei a 10-a. Cele patru goluri ale partidei s-au marcat în ultimele 20 de minute, zălăuanii ajungând la 0-3 în doar 15 minute, prin dubla lui Sergiu Pop și golul lui Meșter, iar șomcutenii înscriind golul de onoare în minutele de prelungiri, prin Bîrle.

 

Progresul Şomcuta Mare – SCM Zalău: 1-3 (0-0), au marcat Bogdan Bîrle (min. 90+2) / Sergiu Pop (min. 70, min. 85), Cosmin Meşter (min. 82). În celelalte meciuri ale etapei, CFR Cluj 2 – Luceafărul Oradea: 7-0 (4-0) și CSM Satu Mare – Sportul Şimleu Silvaniei: 3-2 (2-0). În urma acestor rezultate, clasamentul arată așa: 1. SCM Zalău 37 puncte, 2. CSM Satu Mare 33 puncte, 3. CFR Cluj 2 31 puncte, 4. Sportul Șimleu Silvaniei 30 puncte, 5. Progresul Șomcuta Mare 20 puncte, Luceafărul Oradea -3 puncte.

 

În etapa următoare, în 4 mai, Progresul joacă tot la Șomcuta Mare, pe teren propriu, cu CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei, o eventuală victorie putând reduce la 7 puncte distanța față de Sportul Șimleu Silvaniei, dar și așa misiunea salvării de la retrogradare este una aproape imposibilă, sălăjenii având unul din cele 4 meciuri cu Luceafărul, echipă deja retrogradată matamatic și care a pierdut până acum toate cele 5 meciuri disputate în play-out.

 

* Foto: @SCM Zalău

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here