APRECIERE – Prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, distins de președintele României cu Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Cavaler

6
4361
Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș

DISTINCȚIE. Prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, a fost distins prin decret prezidențial cu Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Cavaler. Decretul a fost emis cu prilejul Zilei Naționale a României, “în semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne”.

 

Rudolf Stauder (43 de ani) a fost numit prefectul județului Maramureș în 13 ianuarie 2022, după ce anterior, începând din 31 martie 2021, a fost numit în funcția de subprefect al județului. Originar din Seini, Stauder, fost consilier județean în mandatul 2016-2020, este absolvent al Facultății de Științe – specializarea Economie (2003) și specializarea Management (2006) la Universitatea de Nord Baia Mare.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

6 COMENTARII

  1. Pesemne ca acest trecător Păcală are nevoie să fie “dotat” cu “bărbăție”, precum și de “credința” că o va primi vreodată!
    Subliniez,,, nu e vorba de nici de “sulă”, și nici de prefectură, ci de prostimea ce are nevoie de circ și pâine!

  2. si domnul acesta are doctoratul in economie ca si domnul primar chereches? poate au facut impreuna doctoratul! acuma urmeaza la doctorat domnul bogdan!!! apoi sa vezi!numa miere traiul in mm si bm!!!!! doamne da-le sanatate acestor conducatori bravi ai maramuresului!!!!

  3. toti astia au” credinta in barbatia”lor!!!! de asta judetul mm e f#tut de toti care au credinta in barbatia lor!!! dar va ajunge vremea cand toti acesti insi vor fi”castrati”!!! rusine clasei politice din MM!!!!! nu pot numi unul care sa fie COOL!!!

  4. Foarte ocupat prefectul cu misiuni specifice decoratiei. De aia nu are timp sa atace in contencios hotararile consiliului local. Primarul zburda nestingherit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here