ANUNȚ PUBLIC – Grupul de Acţiune Locală MARAMUREŞ VEST (GALMMV) deschide a doua sesiune de depunere a proiectelor din anul 2017

0
129

FINANȚĂRI. Grupul de Acţiune Locală MARAMUREŞ VEST (GALMMV) deschide a doua sesiune de depunere a proiectelor din anul 2017.

 

Data lansării: 12.09.2017

Măsura lansată: M1/1A  Cooperare

 

Tipuri de beneficiari elibigili: Beneficiarul direct (liderul de proiect) trebuie să se încadreze

foto pdf

în următoarele forme de organizare (listă indicativă): Persoana fizică autorizată; Întreprinderi individuale Întreprinderi familiale; Societăţi comerciale; Societăţi agricole şi alte forme de asociere în agricultură; Asociaţii şi fundaţii; Cooperative agricole; Societăți cooperative care deservesc interesele membrilor prin investițiile prevăzute în proiect; Grupuri de producători care deservesc interesele membrilor prin investițiile prevăzute în proiect sau orice altă formă juridică de asociere, conform legislaţiei naţionale în vigoare; Organizații neguvernamentale, Consilii locale, Unități școlare, sanitare, de agrement şi de alimentaţie publică; Beneficiarii indirecți sunt toți ceilalți membri ai asocierii.

 

Click pe foto – PDF pentru detalii.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ