ANUNȚ PUBLIC – Grupul de Acţiune Locală MARAMUREŞ VEST (GALMMV) deschide a doua sesiune de depunere a proiectelor din anul 2017

0
172

FINANȚĂRI. Grupul de Acţiune Locală MARAMUREŞ VEST (GALMMV) deschide a doua sesiune de depunere a proiectelor din anul 2017.

 

Data lansării: 12.09.2017

Măsura lansată: M1/1A  Cooperare

 

Tipuri de beneficiari elibigili: Beneficiarul direct (liderul de proiect) trebuie să se încadreze

foto pdf

în următoarele forme de organizare (listă indicativă): Persoana fizică autorizată; Întreprinderi individuale Întreprinderi familiale; Societăţi comerciale; Societăţi agricole şi alte forme de asociere în agricultură; Asociaţii şi fundaţii; Cooperative agricole; Societăți cooperative care deservesc interesele membrilor prin investițiile prevăzute în proiect; Grupuri de producători care deservesc interesele membrilor prin investițiile prevăzute în proiect sau orice altă formă juridică de asociere, conform legislaţiei naţionale în vigoare; Organizații neguvernamentale, Consilii locale, Unități școlare, sanitare, de agrement şi de alimentaţie publică; Beneficiarii indirecți sunt toți ceilalți membri ai asocierii.

 

Click pe foto – PDF pentru detalii.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here