ANUNȚ PUBLIC – Depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru crearea spitalului modular în cadrul Spitalului Județean de Urgență

0
462

ACORD DE MEDIU. Consiliul Județean Maramureș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul «Crearea și dotarea unui spital modular în cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, Baia Mare», propus a fi amplasat în județul Maramureș, municipiul Baia Mare, str. George Coșbuc, nr. 31.

 

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Maramureș, din localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, în zilele de luni-joi între orele 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00 și la sediul beneficiarului. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș.

 

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Ovidiu BogdanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here