ANUNŢ PUBLIC – Consiliul Județean Maramureș a depus solicitarea de obţinere a avizului de mediu pentru platformele de compostare a deșeurilor din Satulung

0
505

AVIZ DE MEDIU. Consiliul Județean Maramureș, având sediul pe str. Gh. Șincai, nr. 46, localitatea Baia Mare, titular al planului/programului PLAN URBANISTIC ZONAL pentru Amenajarea unor platforme de compostare în vederea reducerii necesarului de depozitare (inclusiv amenajarea unei platforme pentru depozitarea deșeurilor biodegradabile și care nu pot fi supuse procesului de compostare), localitatea Satulung, extravilan, nr. cad. 55471, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul/programul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

 

 

Prima versiune a planului/programului poate fi consultată la sediul APM Maramureş, strada Iza, nr. 1A, localitatea Baia Mare, judeţul Maramureş, în zilele de luni-joi între orele 800-1630 şi vineri între orele 800-1400.

Observaţii/comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul APM Maramureş, în termen de 18 zile de la data publicării anunţului.

 

 

* Foto generică

 

 

Președinte

Ionel Ovidiu Bogdan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here