ANUNȚ PUBLIC – Consiliul Județean Maramureș a depus solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru platformele de depozitare a deșeurilor din Satulung

0
375

ACORD DE MEDIU. Județul Maramureș, prin Ionel Ovidiu Bogdan, în calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Amenajarea unor platforme de compostare în vederea reducerii necesarului de depozitare (inclusiv Amenajarea unei platforme pentru depozitarea deșeurilor biodegradabile și care nu pot fi supuse procesului de compostare) și drum de acces”, propus a fi amplasat în comuna Satulung, localitățile Arieșul de Pădure și Hideaga, judeţul Maramureș.

 

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Maramureș, din localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, în zilele de luni – joi între orele 8.30 -16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00, și la sediul beneficiarului.

 

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș.

 

* Foto generică

 

Președinte CJ Maramureș, Ionel Ovidiu BogdanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here