ANUNȚ – Primele rezultate ale vizitei președintelui Klaus Iohannis în SUA: investiții de 10 miliarde de dolari în România

0
205

ADVERTORIAL POLITIC. Iată că apar și primele rezultate la nivel de investiții ale vizitei președintelui Klaus Iohannis în SUA.

 

Pragmatismul și încrederea de care se bucură președintele Klaus Iohannis printre partenerii strategici ai României determină marile companii americane să pregătească pentru țara noastră proiecte în valoare de 10 miliarde de dolari. Anunțul a fost făcut chiar de către Consiliul de Afaceri Româno-American, care are printre membri companii de top din SUA.

 

Președintele Klaus Iohannis este garantul dezvoltării României, al atragerii investițiilor străine majore și  al credibilității noastre în plan internațional.  Este președintele de care țara are nevoie pentru încă un mandat la Palatul Cotroceni.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here