ANUL NOU – Urarea 2MNEWS pentru maramureșeni: „Pentru alte 365 de zile-mpreună, din binele nostru vă dorim bine”

3
384

ANUL 2023. Se-ntrevede Anul Nou, se leagă-n zare cerul cu pământul, renasc speranțele parcă veșnice și, până acum, mereu deșarte… Dar poate că-n 2023 o să putem găsi, undeva, în ungherele noastre lăuntrice, puterea de a renunța la credința-n parcă veșnicul “A hi cumva, că n-o fo’ niciodată să nu hie”, renunțând să mai așteptăm binele altora, făcându-ni-l singuri, pentru noi și pentru cei dragi.

 

Pentru că binele nu trebuie așteptat, nu vine niciodată singur, ci trebuie făcut. Iar bunul cel mai de preț al Maramureșului nu constă în neîntinare și veșnicie, ci în noi, în oameni. Oamenii fac binele, nu-l primesc de undeva.

 

Pentru alte 365 de zile-mpreună, spre bucuria unora și deznădejdea altora, vă spunem vouă, tuturor, din binele nostru: La mulți ani!

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Sper să vă doriți și anul ce vine să vă păstrați independența și calitatea profesională. Vă doresc asta din egoism, pentru a avea ce să citesc fără să fac compromisuri cu mine însumi. La mulți ani!

  2. Vă doresc să rămâneți și în anul 2023 cei mai profesioniști și cu cele mai interesante articole, așa cum sunteți și acum, de mulți ani. La mulți ani, cu gânduri bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here