ANTREPRENORI LA ÎNCEPUT – În Târgu Lăpuș se edifică o nouă făbricuță de produse lactate și brânzeturi din lapte de vacă și de bivoliță

1
3693

* 2mnews a demarat o campanie de promovare gratuită a inițierii afacerilor locale mici și mijlocii,
în semn de apreciere și susținere a antreprenoriatul din Maramureș aflat la  început de drum,
pentru a le încuraja și a le aduce la cunoștința publicului. Acest articol este parte a campaniei.

 

MICII INVESTITORI. În orașul Târgu Lăpuș se va deschide o fabrică de procesarea produselor lactate și a brânzeturilor (în speță telemea și cașcaval) din lapte de vacă și de bivoliță. Proiectul va fi dezvoltat pe strada 1 Mai nr. 114, pe un teren de circa 1.100 mp (care acum este liber de construcții și este încadrat ca teren arabil) aflat în proprietatea firmei Panfir Tradilac, creată în urmă cu doar 4 luni și controlată de Lavinia Reghina Velea (asociat unic).

 

Hala de producție va fi edificată cu o suprafață 220 mp iar liniile de procesare vor fi dimensionate la o capacitate de prelucrare de 3.000 litri/zi – materia primă provenind de la punctele de colectare a laptelui locale, din zona Târgu Lăpuș, cu care antreprenorea a încheiat contracte de aprovizionare.

 

Întreaga investiție este realizată din fonduri financiare proprii ale antreprenoarei. Proiectul are eliberat certificatul de urbanism (din mai 2022) și este în faza de avizare conform normelor de mediu.

 

* Antreprenorii unor afaceri locale mici și mijlocii aflați la început de drum (în faza de inițiere sau la debutul demarării afacerii) pot să își promoveze afacerile în ziarul on-line 2mnews trimițând o solicitare în acest sens și datele de contact la adresa de e-mail [email protected]. Demersul este GRATUIT, în cadrul campaniei 2mnews “Antreprenoriat la început”.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here