ANTREPRENORI LA ÎNCEPUT – În Maramureș, centru de colectare a fructelor de pădure, ciupercilor și plantelor medicinale și aromatice

0
2058

* 2mnews a demarat o campanie de promovare gratuită a inițierii afacerilor locale mici și mijlocii,
în semn de apreciere și susținere a antreprenoriatului din Maramureș aflat la  început de drum,
pentru a le încuraja și a le aduce la cunoștința publicului. Acest articol este parte a campaniei.

 

TĂUȚII MĂGHERĂUȘ. În localitatea Merișor (aparținătoare de orașul Tăuții Măgherăuș) se va construi un centru de colectare a fructelor de pădure, a ciupercilor și a plantelor medicinale și aromatice.

 

Proiectul aparține Întreprinderii Individuale Cioci Raluca Cristina – înființată la finalul anului trecut cu obiect de activitate Cultivarea fructelor, arbuștilor fructiferi, căpșunilor, nuciferilor și a altor pomi fructiferi – și va fi dezvoltat pe strada 133 nr. 3, pe un teren în suprafață de circa 1.500 mp, închiriat de la firma băimăreană de construcții Barasand (controlată de Alexandru Barabaș), fiind în faza de pre-execuție (a intrat pe circuitul obținerii autorizațiilor, avizelor și cerificatelor necesare demarării propriu-zise a investiției, parte dintre acestea fiind deja obținute).

 

Centrul din Merișor a fost proiectat ca o clădire cu regim de înălțime Parter, desfășurată pe 223 mp, fiind  prevăzut cu zonă de recepție, depozit frigorific, spațiu depozitare și alte spații conexe desfășurării activității.

 

* Foto generică

 

Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here