ANTICIPAȚIE – Se anunță oficial depunerea candidaturii Băii Mari pentru titlul „Capitala Tineretului din România” ediția 2018 -2019

2
450

CANDIDATURĂ. Astăzi, la ora 13, în prezența reprezentanților Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș se va face anunțul oficial de depunere a candidaturii Municipiului Baia Mare pentru dobândirea titlului „Capitala Tineretului din România” ediția 2018 -2019.

 

Capitala Tineretului din România, care funcționează pe principii similare cu Capitala Europeană a Tineretului, este un program național destinat tinerilor, care pune accent pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret și a ecosistemelor de tineret urbane. În cadrul programului, autoritățile locale colaborează cu organizațiile neguvernamentale pentru tineret și cu mediul privat și îi pun pe tineri în centrul procesului de dezvoltare urbană.

 

Anual, un oraș din România primește, în urma unui concurs de  concepte, titlul de Capitala Tineretului din România și este sprijinit financiar, respectiv prin formare și consultanță, în pregătirea și implementarea inițiativelor din dosarul de candidatură. Primul oraș din România care poartă titlul de Capitala Tineretului din România este Timișoara, care și-a asumat pionieratul programului în perioada 2 mai 2016 – 1 mai 2017.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. A Tineretului care nu si-a luat, inca, un bilet de avion catre o tara civilizata? Unde munca este platita, implicarea, competenta si eficienta sunt apreciate iar banul bublic nu este o alba neagra ce ajunge invariâbil in conturile smecherilor. Aceste proiecte nu sunt altceva decat o prada pentru hiene. Complici sunt si coiotii, Vulturii hoitari si in final viermii. Scuze…cam scabros dar adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here