ANTICIPARE SIMPLĂ – Liberalii au predat Maramureşul „puştiului formidabil din subsolul lui Iohannis”: Ionel Bogdan, preşedinte PNL

1
1567
Ionel Bogdan

ALEGERI. Pentru „de dimineaţă”, vorba clientului carmangerului din reclamă, o anticipare pe post de cafea, cu patru ore înainte de a se întâmpla – deşi aici nu e valabil principiul „Paza bună trece primejdia rea”. Ionel Bogdan (30 de ani) va fi, începând de astăzi după-amiază, preşedintele PNL Maramureş. Grad de risc al pronosticului: 0%. Grad de siguranţă a anticipării: 100%, logic.

 

La ora 12, într-o sală de nunţi de la marginea oraşului, liberalii îşi aleg conducerea judeţeană. Pentru funcţia de preşedinte s-au înscris trei persoane: Ionel Bogdan, Daniela Oniţa Ivaşcu şi Dan Hotico. Avocata din Sighet Oniţa Ivaşcu îşi va retrage candidatura şi în „luptă” vor rămâne Bogdan şi Hotico. Nici Hotico nu e prea convins că „se bagă”, dar vrea să transmită un mesaj tuturor „bărbaţilor” din PNL Maramureş care asistă live la predarea istoricului partid. Asta e singura lui miză. Estimez că o să câştige cu peste 80% – Bogdan, sigur.

 

Ionel Bogdan este originar din Dumbrăviţa – ca şi alt „mare” liberal, fostul preşedinte al CJ Maramureş, Zamfir Flore Ciceu. Un protejat profund implicat al fostului şef liberal de la judeţ, condamnatul Nemeş Ovidiu (fostul primar din Sighetu Maramaţiei), şi al mult mai influentului Dan Mihalache, fost şef al cancelariei preşedintelui Iohannis, acum ambasador în Londra. Tânărul Bogdan a fost preşedinte TNL Maramureş şi vicepreşedinte TNL la nivel naţional, apoi preşedinte PNL Baia Mare şi este vicepreşedinte PNL (e cunoscut sub denumirea preşedintele „feisbucului” PNL).

 

Este absolvent al Liceului Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde” din Seini şi al Universităţii de Nord din Baia Mare. Este prieten, angajat, partener de afaceri şi „coleg de subsol” cu Radu Negulescu – lansarea lor în „lumea mare” a afacerilor cu instituţiile statului s-a declanşat în 2016, pe considerentul că, împreună cu alţii, a lucrat din beci la postările pe Facebook în campania prezidenţială, insuflând ideea că a făcut parte dintre cei care „l-au făcut preşedinte pe Klaus Iohannis” – am cunoscut câteva zeci de naivi care susţin asta, care, minţindu-se zilnic, au ajuns chiar să creadă că e real.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here