ANTICIPARE – Cine preia conducerea Parchetului Târgu Lăpuș după pensionarea prim-procurorului Aurelia Muț

0
825

ȘEF NOU LA PARCHETUL TÂRGU LĂPUȘ. Procurorul Mihai Mădălin Carnariu va fi delegat în funcţia prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş, după ce postul de șef al acestei unități a rămas vacant în urma pensionării prim-procurorului Aurelia Muț. Carnariu este procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în prezent activând ca procuror, cu delegație, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş.

 

Mihai Mădălin Carnariu este procuror din 2017 – decretul de numire a fost emis în 12 ianuarie 2017, în prima perioadă a carierei a activat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, ulterior fiind transferat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare de unde a fost delegat ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș. El are grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Tribunal, obținut la concursul promovat în octombrie 2022 (cu o medie mare 9,65 – a fost a 18-a medie din cei 82 de admiși la nivel național).

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş este una din cele 5 unități de parchet orășenești (alături de cele din Baia Mare, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus și Dragomirești) subordonată Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here