ANTICIPARE 2MNEWS – Cine va fi noul președinte al USR Maramureș: vă spunem azi ce se întâmplă peste o săptămână

1
1157
Dan Ivan și Vlad Duruș

ALEGERI USR MARAMUREȘ. În aprilie 2021, USR și PLUS au fuzionat și oficial, decizia definitivă fiind emisă de Curtea de Apel București. În urma fuziunii, partidul USR PLUS se pregătește de un Congres în care va fi aleasă o conducere unică, programat cel mai probabil în toamna acestui an. Înainte de aceasta, însă, USR și PLUS trebuie să își aleagă conducerile unitare în fiecare organizație. Să vedem ce se va întâmpla în Maramureș.

 

Conform calendarului intern, filiala USR Maramureș are Conferința județeană de alegeri duminică, 27 iunie 2021. În urma acestor alegeri interne, USR Maramureș își va alege un nou președinte. Informația are grad de acuratețe de 100%, pentru că actualul președinte al filialei județene, deputatul Dan Ivan, nu își va depune candidatura.

 

Vlad Emanuel Duruș are 31 de ani, este născut în Baia Mare, absolvent al Colegiului Național „Vasile Lucaciu” și al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, avocat în Baroul Maramureș (din 2015), a fost primul parlamentar USR Maramureș (deputat, în mandatul 2016-2020) și este prefectul județului Maramureș (din 4 martie 2021).

Surse 2mnews au precizat că deocamdată este certă depunerea unei singure candidaturi, cea a actualului prefect de Maramureș, useristul Vlad Duruș, dar că, cel mai probabil, și PLUS Maramureș va desemna un candidat pentru șefia organizației județene. În contextul alegerilor interne din cea mai puternică filială din județ, cea a municipiului Baia Mare, care pare a fi cedată de USR celor de la PLUS, pronosticul 2mnews este că, indiferent cine va fi candidatul PLUS pentru șefia organizației județene, va câștiga candidatul USR, respectiv actualul prefect al Maramureșului, Vlad Duruș.

 

V-am spus acum ce se va întâmpla peste o săptămână (așa cum am făcut de atât de multe ori, în pofida acestui “defect” asumat public gradul de îndeplinire al estimărilor/anticipările 2mnews fiind de 100%), pentru că tensiunile nu sunt benefice nimănui.

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here