ANIVERSARE – Cotidianul „Glasul Maramureşului” împlineşte 20 de ani de la prima apariţie pe piaţa media din judeţ

0
639

20 DE ANI. Primul număr al cotidianului „Glasul Maramureşului” a apărut în urmă cu exact 20 de ani, în 10 martie 1997. Ziarul a fost fondat de Dorina Coman (care a devenit director) şi Ananei Gagniuc (cel care a conceput structura ziarului şi care ocupa funcţia de redactor şef).

 

Pe piaţa media locală, „Glasul”, care a atins un vârf de tiraj de 12.000 de exemplare/zi, a semnat mai multe premiere, fiind primul ziar bicolor şi apoi primul ziar tipărit în policromie, primul cotidian a editat un supliment cu programele TV şi primul cotidian în 16, 20, 24, 28 şi 32 de pagini.

 

Le dorim colegilor noştri de breaslă, acum, la ceas aniversar, să depăşească problemele generalizate cu care se confruntă întreaga presă maramureşeană şi să găsească motivaţia şi resursele pentru a se relansa spre noi premiere media. La mulţi ani, „Glasul Maramureşului”!

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here