ANIVERSARE – 25 septembrie – 25 de ani de FC Prietenia: acum 25 de ani s-a născut o familie, o stare de spirit!

0
144

FC PRIETENIA BAIA MARE. Trăim momente extrem de emoţionante şi frumoase pentru noi! Acum 25 de ani se năştea o familie pentru care primele două reprize reprezentau premisa unei a trei părţi care ne legau ca suflet, ca spirit, precum o frumoasă familie.

 

Iubitori de sport, iubitori de fotbal, care după orele de muncă se relaxau, de două ori pe săptămână, la o miuţă prietenească. Urma o repriză de cântec, joc şi voie bună care de la o agapă luată de unii în glumă a ajuns la o stare de spirit. Oameni din diverse şi diferite medii profesionale ne întâlneam şi ne relaxam în jurul unei ulcele de vin.

 

Au trecut multe caractere extraordinare prin marea familie a FC PRIETENIA Baia Mare. Caractere care au format şi sudat o echipă minunată. A format o stare de spirit. Ore de antrenament, mii de kilometri în ţară şi străinătate în deplasări memorabile, evenimente naţionale şi internaţionale, spectacole şi evenimente sociale organizate pentru oameni cu care soarta nu a fost aşa de blândă! Şi am putea continua!

 

În parcursul nostru despre FC PRIETENIA Baia Mare, despre cei 25 de ani frumoşi scurşi nu am putea să nu ne oprim o clipă, cu o lacrimă în colţ de ochi, la sufletul echipei noastre, la OMUL care prima dată, în acest an, la această aniversare, nu ne încântă şi nu ne cântă, ci ne priveşte de undeva din stele! OCTAVIAN CIOLTEA – BUNICU’, omul de care se leagă momentele de glorie şi de neuitat ale marii familii PRIETENIA. Îi aducem un omagiu şi astăzi! Bunicu ne e dor de tine!

 

Suntem oameni normali. Fiecare cu viaţa şi munca noastră. Dar la PRIETENIA suntem doar noi! O familie! La care tind mulţi! Care ne-au luat drept model! O echipă de old-boys care are performanţe mai mari decât alte formaţii mai titrate de la care erau aşteptări. Oameni care suntem bucuroşi că cei 25 de ani ne aflăm împreună în astfel de vremuri! Vremuri în care ne amintim de cei care au fost cu noi şi despre care îi amintim la trecut! La cei care din diferite motive au ales altceva! Le acordăm tuturor respectul nostru!

 

Noi ne vom bucura împreună! Întotdeauna, împreună am fost puternici! Împreună suntem FC PRIETENIA Baia Mare! Suntem la ceas aniversar! Trăim momente frumoase! Ne bucurăm împreună!

 

La mulţi ani FC PRIETENIA Baia Mare, o stare de spirit!

 

Echipa de comunicare a familiei de suflet a Maramureşului



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here