ANIHILARE RECIPROCĂ – CSM Sighetu Marmației a încheiat la egalitate cu SCM Zalău

0
303

FOTBAL – LIGA A III-A. Vineri, 14 aprilie 2023, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 3-a a play-out-ului Seriei a 10-a a Ligii a III-a, CSM Sighetu Marmației a  încheiat la egalitate, 0-0, cu SCM Zalău. Partida, arbitrată la centru de Bogdan Florea din Piatra Neamț, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 3 (Sighetu Marmației) și 1 (Zalău).

 

Antrenorul Adrian Iencsi a început partida cu următorul 11: Cebotari – Deivid, Dunca, Tutuța, Gherman, Simion Pop, Caba, Pătrășcan, Novoselensczki, Catrina, Gherman.

 

 

Un  meci echilibrat, cu un ușor plus pentru zălăuani, dar cu ocazii de ambele părți, niciuna dintre acestea concretizată. Oaspeții, au forțat în prima repriză prin fundaşul Marius Leitan și Sebastian Culda (ultimul a și marcat, dar golul a fost anulat, correct, pentru henț).

 

Și în a doua parte zălăuanii au fost aproape de gol, prin Mare, care a reluat bine o centrare de la Alexandru Cherecheş, însă Cebotari a salvat, iar sighetenii chiar puteau da lovitura printr-un contraatac din finalul meciului, dar a fost rândul portarului oaspeților (Bogdan Miron) să se remarce și să mențină scorul de la începutul partidei: 0-0.

 

În urma meciului de astăzi, CSM Sighetu Marmației acumulează 24 de puncte și rămâne pe locul 3. În etapa următoare, a 4-a, programată în 22 aprilie, de la ora 17.00, sighetenii joacă în deplasare cu Minerul 1947 Ocna Dej (locul 2) – în etapa de astăzi, Minerul a câștigat acasă, cu 3-0, cu Sportul Șimleu Silvaniei.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here