ANGAJĂRI ÎN ARMATA ROMÂNĂ – 34 de posturi de soldați profesioniști, în Maramureș: salarii, de la 3.000 lei net

0
1810

RECRUTARE. Ministerul Apărării Naționale angajează 1.180 de locuri de maiştri militari şi subofiţeri, 243 de locuri de ofiţeri şi 1.049 de soldați profesioniști, 34 de posturi de soldați profesionișit fiind în județul Maramureș (pe locul 6 din punct de vedere numeric din cele 30 de județe în care se fac angajări în Armata Română).

 

Cei care se înscriu în campania de recrutare și selecție trebuie să își depună dosarele până în 17 iunie și trebuie să aibă domiciliul în județul Maramureș (nu sunt admiși cei cu vize de flotanți). Printre condiții: cetățenie română, vârsta între 18 ani și 45 de ani, diplomă de absolvire a învățământului postliceal sau universitar.

 

Planificarea pentru evaluarea psihologică, pregătirea fizică și interviul de evaluare finală (23.05 – 24.06.2022), iar pentru examinarea medicală (6.06 – 1.07.2022).

 

Chiar dacă nu ai experiență militară anterioară, poți fi angajat într-o funcție de soldat/gradat profesionist dacă îndeplinești criteriile de recrutare și selecție necesare și urmezi un program de instruire cu durata de 2-5 luni, desfăşurat într-unul din centrele de instruire/unităţile de instrucţie ale categoriilor de forţe ale armatei. Salariile pornesc de la 3.000 lei/lună net (în mână). Detalii suplimentare, la Centrul Militar Județean Maramureș (localizare: Baia Mare, str. Turnului nr. 1, tel. 0262.211.088).

 

* Foto: @ Mădălina Boboc via MApN

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here