ANALIZĂ 2MNEWS – Câte tranzacții imobiliare s-au făcut în Maramureș în prima lună a anului 2023 și ce proprietăți sunt cele mai atractive

0
1155

TRANZACȚII IMOBILIARE – MARAMUREȘ. În luna ianuarie 2023, în Maramureș au fost efectuate/finalizate 461 de tranzacții imobiliare (terenuri și construcții/locuințe). Procentual, numărul reprezintă 1,39% din totalul vânzărilor de imobile înregistrate la nivel național: 33.274), conform datelor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară analizate de 2mnews.

 

Din totalul vânzărilor de imobile înregistrate în Maramureș în luna ianuarie 2023 cele mai multe sunt din terenuri intravilane fără construcții (138 de imobile), urmate de terenuri intravilane cu construcții (136 de imobile) și de unități individuale (apartamente – 121). În prima lună a anului s-au vândut în Maramureș 63 de terenuri agricole (evident, situate în extravilanul localităților) și 3 terenuri extravilane neagricole.

 

De asemenea, în ianuarie 2023, în Maramureș au fost ipotecate 111 imobile (0,68% din totalul ipotecilor înregistrate la nivel național), din care 31 de apartamente.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here