AMÂNARE CU REPETIȚIE – Ca și anul trecut, data începerii sărbătorii Băii Mari s-a decalat: Castane 2018 va dura doar 10 zile și va costa mai mult

1
1133

DECIZIE. Castane 2018 nu mai începe și nu se mai termină cum s-a stabilit inițial, primarul Cătălin Cherecheș a revenit și a modificat, ca și anul trecut, data stabilită inițial. Respectiv, dacă inițial s-a hotărât ca sărbătoarea orașului Baia Mare să se desfășoare timp de trei săptămâni, în perioada 17 septembrie – 8 octombrie, întrecând Saturnaliile romane, acum s-a inițiat un proiect de hotărâre privind modificarea datei organizării evenimentului Castane 2018.

 

Conform acestui nou proiect, Castane 2018 va începe cu 10 zile mai târziu decât data stabilită inițial, respectiv în 28 septembrie, și se va încheia cu o zi mai repede decât data decisă la început, respectic, în 7 octombrie. Așadar, noua perioadă în care va fi organizată vechea Sărbătoare a Castanelor este 28 septembrie – 7 octombrie.

 

Asta-i vestea bună. Vestea… ciudată e că deși perioada de desfășurare a evenimentului a fost redusă de la trei săptămâni la 10 zile, costurile (alocările financiare din bugetul orașului) vor crește cu 600.000 de lei, acest fapt fiind, de asemenea, inclus într-un nou proiect de hotărâre. Inițial, bugetul stabilit pentru Castane 2018 a fost de aproximativ 400.000 de euro, sumă necesară doar pentru artiști și scenotehnică.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here