ALTRUISM – Până în 11 septembrie, copiii, elevii și studenții vizitează gratuit expozițiile Muzeului Județean de Artă din Baia Mare, costurile fiind suportate de avocatul George Șerban

0
293

OPȚIUNE PENTRU TINERI. Până în 11 septembrie 2022, copiii, elevii și studenții pot vizita gratuit expozițiile Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», toate costurile fiind suportate de avocatul George Șerban.

 

De asemenea, biletele de intrare pot fi înscrise în tombola pentru litografia Salvador Dalí (conform Regulamentului concursului), iar tinerii vizitatori sunt încurajați să fotografieze și să publice pe rețelele de socializare imaginile din expoziția temporară Great Artists of the World (curatori Robert Strebeli și dr. Alexandru Constantin Chituță), care reunește lucrări de grafică realizate de maeștri ai artei europene a secolelor XIX-XX

 

Colecția Avocat George Șerban este una dintre cele mai valoroase și numeroase colecții particulare de artă din România. Rod al unei pasiuni manifestate pe parcursul a aproape cinci decenii, cuprinde sute de lucrări de grafică, mii de lucrări de artă românească și mii de stampe japoneze, a menționat drd. Oana Enășel, referent marketing al muzeului băimărean.

 

Demersul avocatului George Șerban își propune să încurajeze participarea tinerilor la manifestările culturale și să îi apropie de artă și de patrimoniu. „Noi, cei care am reușit în viața profesională și avem o situație financiară care ne permite, avem obligația de a cheltui/investi în educația tinerilor. Este un proiect care se desfășoară și la Muzeul Brukenthal din Sibiu și la Muzeul Municipal «Regina Maria» din Iași”, a precizat avocatul George Șerban.

 

“Mulțumindu-i domnului avocat George Șerban pentru generozitate, recunoscători pentru inițiativă, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de această nouă și bogată experiență!”, a declarat managerul interimar al muzeului, Robert Strebeli.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here