ALT TRASEIST – Zetea a anunțat înrolarea în PSD a lui Vasile Ţipea, primarul din Dragomireşti

0
1068
Gabriel Zetea și Vasile Țiplea

ÎNREGIMENTARE. Primarul din Dragomirești, Vasile Țiplea (PMP), și-a oficializat trecerea în PSD, fapt anunțat pe site-ul oficial al partidului (la fel ca în cazul primarului din Săpânța – fostul PNL-ist Gheorghe Stan), ca și cum Gabriel Valer Zetea (preș. la PSD Maramureș) ar fi reușit înregimentarea vreunei celebrități.

 

Ca și Stan, Țiplea a fost și el făcut de rușine de PSD Maramureș, din ordinul lui Zetea, fiindu-i puse în gură cuvinte conform cărora “alături de locuitorii din Dragomireşti va susţine lista PSD la alegerile europarlamentare”. Cum ar veni, primarul Țiplea a vândut deja PSD-ului voturile dragomireștenilor, ca și cum le-ar avea în buzunar (bănuiesc că nici nu se mai desfășoară alegeri, dacă deja e cunoscut rezultatul).

 

Numai că Țiplea – un pemepist care, la puțin timp după alegeri, i-a tras clapa politică peste ochi lui Lucian Morar, președintele PMP Maramureș declarându-mi că “Țiplea e deja în PSD numai că nu poate face trecerea oficială pentru că și-ar pierde mandatul” – n-are ce să ofere mare lucru. El este primarul care a ieșit la alegerile locale cu o diferență de doar 14 voturi, la mustață, cum se zice. Însă e bine că cel ajuns primar de orășel cu doar 367 de voturi vinde PSD-ului toate voturile cu ocazia europarlamentarelor.

 

Despre Țiplea, Zetea a spus ce a spus și despre Stan, cu o zi în urmă, pentru că n-a avut timp să-țși pregătească alt discurs. Deci a dat-o pe aia cu limbajul său de lemn, ca un neocomunist ce este, recitând că Ţiplea e gospodar și ambițios. Ce a zis Țiplea nu mai consemnăm, pentru că ne e jenă de jena lui – oricum l-a făcut de rușine Zetea, să-i mai accentuăm rușinea și noi?

 

Ura și la gară! Atât am vrut să le comunic oamenilor din Dragomirești: primarul v-a vândut deja voturile pesediștilor lui Zetea și Dragnea. Mare om, mare caracter.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here