ALT TRASEIST – Zetea a anunțat înrolarea în PSD a lui Vasile Ţipea, primarul din Dragomireşti

0
445
Gabriel Zetea și Vasile Țiplea

ÎNREGIMENTARE. Primarul din Dragomirești, Vasile Țiplea (PMP), și-a oficializat trecerea în PSD, fapt anunțat pe site-ul oficial al partidului (la fel ca în cazul primarului din Săpânța – fostul PNL-ist Gheorghe Stan), ca și cum Gabriel Valer Zetea (preș. la PSD Maramureș) ar fi reușit înregimentarea vreunei celebrități.

 

Ca și Stan, Țiplea a fost și el făcut de rușine de PSD Maramureș, din ordinul lui Zetea, fiindu-i puse în gură cuvinte conform cărora “alături de locuitorii din Dragomireşti va susţine lista PSD la alegerile europarlamentare”. Cum ar veni, primarul Țiplea a vândut deja PSD-ului voturile dragomireștenilor, ca și cum le-ar avea în buzunar (bănuiesc că nici nu se mai desfășoară alegeri, dacă deja e cunoscut rezultatul).

 

Numai că Țiplea – un pemepist care, la puțin timp după alegeri, i-a tras clapa politică peste ochi lui Lucian Morar, președintele PMP Maramureș declarându-mi că “Țiplea e deja în PSD numai că nu poate face trecerea oficială pentru că și-ar pierde mandatul” – n-are ce să ofere mare lucru. El este primarul care a ieșit la alegerile locale cu o diferență de doar 14 voturi, la mustață, cum se zice. Însă e bine că cel ajuns primar de orășel cu doar 367 de voturi vinde PSD-ului toate voturile cu ocazia europarlamentarelor.

 

Despre Țiplea, Zetea a spus ce a spus și despre Stan, cu o zi în urmă, pentru că n-a avut timp să-țși pregătească alt discurs. Deci a dat-o pe aia cu limbajul său de lemn, ca un neocomunist ce este, recitând că Ţiplea e gospodar și ambițios. Ce a zis Țiplea nu mai consemnăm, pentru că ne e jenă de jena lui – oricum l-a făcut de rușine Zetea, să-i mai accentuăm rușinea și noi?

 

Ura și la gară! Atât am vrut să le comunic oamenilor din Dragomirești: primarul v-a vândut deja voturile pesediștilor lui Zetea și Dragnea. Mare om, mare caracter.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ