ALEGERI – USR Maramures anunță candidatul la Primăria Baia Mare: Dan Ivan, președintele USR Maramureș

0
512

CANDIDATUL USR. Baia Mare are nevoie de o administrație competentă și eficientă, de investiții, creștere economică, viziune și încredere. Baia Mare are nevoie de un primar interesat de bunul mers al comunității, nu de șpăgi, comisioane și interese de gașcă. Baia Mare trebuie să intre într-o nouă paradigmă, a transparenței și a meritocrației. Le vom duce la Primărie și le vom duce prin oameni. A venit momentul să anunțăm candidatul Uniunii Salvați România la Primăria Baia Mare: Dan Ivan, președintele USR Maramureș.

 

Vom prezenta în curând și lista candidaților la Consiliul Local Baia Mare, care vor forma echipa cu care Dan Ivan va merge în campanie. Vom arăta băimărenilor că politica se poate face și altfel, cinstit și transparent.

 

Conducerea USR Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here