ALEGERI – USR îşi alege noua conducere centrală, la Cluj-Napoca: Dan Ivan, preşedintele USR Maramureş, candidează pentru funcţia de vicepreşedinte

0
306
Dan Ivan

CONGRES. Congresul de alegeri a noii conduceri a formaţiunii politice Uniunea Salvaţi România (USR) se desfăşoară în perioada 12-14 mai, la Cluj-Napoca, la hotelurile Napoca şi Belvedere şi la Cinema „Florin Piersic”.

 

Patru USR-işti şi-au depus candidaturile pentru funcţia de preşedinte, pe lângă actualul preşedinte, Nicuşor Dan, înscriindu-se în cursa pentru prima fucţie din partid şi Emanuel Ungureanu, Şerban Marinescu şi Corina-Florina German.

 

Dan Ivan, preşedintele USR Maramureș, şi-a depus candidatura pentru unul dintre cele 20 de locuri din Biroul Naţional, funcţie la care speră peste 50 de candidaţi, primii şapte dintre aceştia urmând să devină şi vicepreşedinţi au partidului.

 

Vineri, 12 mai, de la ora 9, va fi prezentat noul statut al USR, se va alege comisia electorală pentru Biroul Naţional şi vor fi prezentaţi candidaţii pentru Comisia de Arbitraj și Comitetul Consultativ. Sâmbătă, 13 mai, vor fi prezentaţi candidaţii pentru Biroul Naţional şi Preşedinţie şi, seara, se va vota alegerea președintelui partidului şi pentru membrii Biroului Naţional, ai Comisiei de Arbitraj şi ai Comitetului Consultativ.

 

Congresul USR se încheie duminică, 14 mai, cu o conferință de presă în care se vor anunța rezultatele alegerilor interne din partid.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here