ALEGERI – Trei judecătoare, în Biroul Electoral Județean Maramureș pentru alegerea președintelui României

0
343

ELECTORAL. Președintele Tribunalului Maramureș, judecător Nicolae Stamate Tămășan, a făcut publică componența Biroul Electoral Judeţean Maramureş constituit pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019. Conform legii, desemnarea preşedintelui, locţiitorului și membrului Biroului Electoral Judeţean a avut loc în şedinţă publică, prin tragere la sorţi, vineri, 6 septembrie 2019.

 

În urma efectuării tragerii la sorți, au fost desemnaţi să facă parte din Biroul Electoral Judeţean, următorii judecători: Codruţa Violeta Alb (preşedinte), Ileana Daniela Ardelean-Waltner (locţiitor al preşedintelui) și Ligia Ramona Mihaela Simon (membru).

 

Președinta BEJ Maramureș pentru exercițiul electoral care va desemna președintele României, judecător Codruța Alb, și-a început cariera în magistratură în urmă cu 20 de ani (la 1 decembrie 1998), ca judecător la Judecătoria Baia Mare. Timp de șapte luni (în perioada 2001-2002) a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, restul perioadei fiind judecător la Judecătoria Baia Mare, Judecătoria Sibiu și, din 2007, la Tribunalul Maramureș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here