ALEGERI – PLUS Baia Mare și-a ales conducere unică în vederea gestionării fuziunii cu USR, coordonatorul fiind Claudiu Mare

0
707

FUZIUNEA USR PLUS. PLUS Baia Mare și-a ales conducerea unică în vederea fuziunii cu USR – până acum, partidul era organizat în municipiu în mai multe comunități, fiecare acoperind o porțiune de municipiu (ca formă de organizare, structura locală în PLUS este comunitatea locală). În perspectiva fuziunii cu USR, era necesară comasarea acestora și alegerea unei echipe unice de coordonare/conducere, formată dintr-un coordonator și 4 membri ai Biroului Local. În consecință, Biroul Județean PLUS Maramureș a organizat alegeri interne.

 

Pentru funcția de coordonator local PLUS Baia Mare (similară cu a președintelui în alte formațiuni politice) s-au înscris 4 candidați, din care a fost ales Claudiu Mare. De asemenea, pentru cele 4 poziții de membri ai Biroului Local PLUS Baia Mare s-au înscris 10 candidați, fiind aleși prin vot Horia Buhan, Ilie Petrică, Irina Stan și Florin Pintilie.

 

“Rolul principal al acestei echipe este de a gestiona punerea în practică a fuziunii dintre PLUS  Baia Mare și USR Baia Mare. Celor din echipă le revine sarcina de a negocia cu partenerii de la USR modul în care se va concretiza fuziunea, astfel încât aceasta să fie una corectă și reciproc echitabilă, iar formațiunea rezultată să fie mai puternică și să aibă un cuvânt important de spus în politica Băii Mari”, a precizat dr. Claudiu Mare, coordonator PLUS Baia Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here