ALEGERI – Ludovic Orban, la startul campaniei electorale în Maramureș: Realegerea lui Klaus Iohannis e temelia pentru construcția României Normale

0
665

CAMPANIA PREZIDENȚIALĂ. Prezent în Maramureș la startul campaniei electorale, președintele PNL Ludovic Orban i-a felicitat pe liberalii maramureșeni pentru succesul de la alegerile europarlamentare și le-a cerut acestora să se mobilizeze exemplar și la alegerile de luna viitoare pentru că ,,realegerea lui Klaus Iohannis servește interesele românilor, e temelia pentru construcția României Normale.”

 

În opinia lui Ludovic Orban, liberalii au de dat ,,cea mai importantă bătălie, bătălia pentru alegerile prezidențiale. Partidul trebuie să se concentreze la maxim pe această bătălie. (…) Începeți campania în forță. Trebuie să facem o campanie cum n-am făcut niciodată. Trebuie să facem o campanie directă, adresată către oameni, în care să implicăm toți aleșii locali ai Partidului Național Liberal, toți membri activi ai partidului, toți posibilii parteneri pe care-i avem din societatea civilă, iar în cadrul acestei campanii trebuie să transmitem câteva mesaje foarte simple. Ne-am chinuit 30 de ani să găsim un președinte bun pentru România, așa cum este Klaus Iohannis, ar fi culmea să ne chinuim să îl schimbăm acum.”

 

Despre construcția unei țări funcționale a vorbit, în fața sutelor de maramureșeni prezenți la Comitetul de Coordonare Județeană a PNL Maramureș, și președintele organizației județene, Ionel Bogdan.

 

,,Românii își doresc o țară normală, în care statul să lucreze pentru ei, nu împotriva lor, o țară din care să nu mai fie obligați să plece, o țară care să îi respecte și să îi prețuiască.

 

România Normală este proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis și al PNL, proiect la care vom munci împreună, pentru ca la finalul celui de al doilea mandat prezidențial al președintelui Iohannis, care va coincide și cu finalul celor patru ani de guvernare liberală, după ce vom câștiga alegerile generale de anul viitor, românii să fie mândri de țara lor, să nu mai caute respectul și un trai mai bun prin alte țări.

 

Le suntem datori cu această țară, așa că haideți să trecem la treabă, să câștigăm alegerile și să construim România Normală!”, a subliniat Ionel Bogdan în discursul său.

 

Venit la Baia Mare pentru a fi prezent la reuniunea maramureșenilor liberali, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că ,,atunci când vom reuși să îi convingem pe maramureșeni să se întoarcaă acasă, înseamnă că am reușit. Să aveți încredere în echipele PNL. PNL are menirea de a reconstrui România. Așa a făcut de a lungul istoriei.”

 

Despre importanța câștigării alegerilor a vorbit și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău. ,,Ne așteaptă vremuri grele, trei rânduri de alegeri, iar alegerile locale subliniez că sunt foarte impostante. Sunt sigur că la Maramureș o să câștigăm Consiliul Județean”, și-a exprimat convingerea secretarul general al PNL.

 

Victoria lui Klaus Iohannis în alegerile de luna viitoare a fost tema discursurilor și celorlalți lideri liberali prezenți la Comitetul de Coordonare Județeană a PNL Maramureș. ,,Ne așteaptă o campanie care nu este ușoară pentru noi. Klaus Iohannis inspiră încredere. Merită să luptăm pentru el, pentru că și el a luptat pentru noi”, a declarat președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu.

 

,,PNL are astăzi o misiune uriașă. Putem face ce trebuie pentru această țară”, a afirmat și președintele PNL Bistrița Năsăud, Ioan Turc, în vreme ce vicepreședintele PNL Adrian Oros a subliniat că e convins că ,,împreună vom câștiga alegerile prezidențiale, locale și parlamentare.”

 

Peste 800 de maramureșeni au fost prezenți la reuniunea Comitetului de Coordonare Județeană a PNL, eveniment desfășurat la ATP Tech Center – Sala Filadelfia, în prezența a numeroși lideri liberali la nivel național, care au venit în Maramureș chiar în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

 

PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here