ALEGERI LOCALE – PSDi-știi au candidat la Primăria Baia Mare: Gheorghe Gligan, alternativa pentru Cherecheș

0
1138

ADVERTORIAL ELECTORAL. După lungi discuții și dezbateri, social-democrații s-au hotărât să pună punctul pe I și l-au aruncat în lupta pentru Primăria Baia Mare pe cunoscutul jurnalist Gheorghe Gligan. Alegerea acestora pare inspirată dat fiind faptul că Gligan, din postura de consilier local, a reușit să schimbe percepția și implicit votul colegilor săi sau chiar să oprească o serie de proiecte de hotărâre propuse de actualul edil, care erau în defavoarea băimărenilor.

 

Vocea sa s-a făcut auzită de fiecare dată și a contat. Chiar dacă directivele partidului care l-a pus pe lista Consiliului Local au fost exprimate pentru un anumit tip de vot, Gheorghe Gligan nu a ascultat și a militat tot timpul pentru binele orașului și al cetățenilor. Acest lucru a deranjat mult, deoarece proiectele cherecheșiene care nu erau benefice fie au fost retrase, fie nu au întrunit numărul de voturi necesar ca să treacă în etapa următoare.

 

De exemplu, când s-au mărit impozitele pentru băimăreni, la propunerea primarului Cătălin Cherecheș, evident, Gheorghe Gligan, în cadrul Comisiei de Buget-Finanțe, s-a opus, spunând că sunt majorări de-a dreptul nesimțite, iar el nu va vota așa ceva. Alături de un alt consilier local a reușit totuși să reducă din creșterea taxelor, care ar fi golit buzunarele băimărenilor.

 

Social-democratul are planuri mari pentru oraș și speră ca băimărenii să-i dea o șansă reală, prin votul lor, în bătălia electorală pentru funcţia de primar. De precizat ar mai fi faptul că social-democratul, pe parcursul carierei de jurnalist, a relatat, prin intermediul numeroaselor articole publicate, neregulile care au loc atât în administrația locală, cât și în cea județeană.

 

Gheorghe Gligan este un om care nu uită de unde a plecat și care va milita, toată viața sa, pentru bunăstarea orașului și a locuitorilor săi. Este un om corect, sincer, echilibrat, bătăios, inteligent, care merită o șansă din partea semenilor săi. E necesară o schimbare, o schimbare în bine.

 

Biroul de presă PSDi Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here