ALEGERI LOCALE – Prima secție din Maramureș cu prezență de… 135% la ora 16: în satul Săliște (comuna Băsești)

0
2400

LISTE SUPLIMENTARE. În județul Maramureș, vă prezentăm prima secția de votare care la ora 16.00 avea deja o prezență la vot de… 135,29%. Minunea s-a consemnat la secția organizată în Căminul Cultural din satul Săliște (comuna Băsești).

 

La secția de votare din Căminul Cultural din Săliște, până la ora 16 au votat 45 din cei 68 de alegători de pe listele permanente, însă acestora li s-au alăturat încă 46 de votanți pe lista suplimentară. Practic, în satul Săliște s-a votat mai mult pe lista suplimentară decât pe lista permanentă. O persoană a votat cu urna mobilă. Astfel că până acum, la secția de votare din Săliștea (com. Băsești) au votat 92 de cetățeni, în contextul în care la recensământul din 2011, populația satului era de 101 locuitori.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here